Preview Mode Links will not work in preview mode

Make a living – podden om att göra karriär med hjärtat

Dec 18, 2019

På traditionsenligt manér avslutar vi detta år och denna säsong med en årsutvärdering. Vi frågar oss själva bland annat hur detta år bäst summeras i ett ord, om minnesvärda ögonblick, viktiga milstolpar och förhoppningar inför kommande år.

Ha en riktigt fin jul och ett bra start på det nya året så...


Dec 11, 2019

Gig ekonomi, flera karriärer i en karriär, ökad byråkrati(!), flexibla arbetsmodeller & entreprenörskap. I denna vecka pratar vi trender i arbetslivet!


Dec 5, 2019

Snart tre år har gått sedan våren 2017 när vi startade podden. I veckans avsnitt bjuder vi på en tillbakablick över åren som varit och kan konstatera att podden, liksom vi, mår mycket bättre idag.


Nov 27, 2019

Denna vecka pratar vi konkurrens, och hur det kan fungera som både drivkraft eller blockerare, beroende på vilket förhållningssätt vi väljer. Linda vågar sig dessutom ut på djupt vatten när hon försöker sig på en sportreferens på ett område där kunskapen är totalt obefintlig.


Nov 20, 2019

Har du någon gång funderat på att starta eget? I detta avsnitt samlar vi alla tänkbara tips och trix och tänker högt kring våra egna entreprenörsresor. Vi pratar också om att göra business kopplat till mer kreativa branscher, såsom konst.