Preview Mode Links will not work in preview mode

Make a living – podden om att göra karriär med hjärtat

Nov 28, 2018

I denna veckans avsnitt berör vi ett ämne som fler av er lyssnare hört av er angående. Nämligen att vara HSP, highly sensitive person, och vad det kan ha för inverkan om man råkar hamna i fel kontext, på fel arbetsplats eller med fel chef.

Anna delar öppet med sig av sina egna tankar och känslor kring att vara...


Nov 14, 2018

För Anna står det helt still medan Linda har en hel hög anekdoter att bjuda på när det kommer till missförstånd. Detta samtidigt som hon avnjuter sitt morgonkaffe, i finkoppen, som egentligen bara får användas på helger.

I dagens avsnitt pratar vi medvetna och omedvetna missförstånd samt reflekterar vidare...


Oct 29, 2018

Maria Lysén Kotti är 25 åringen som efter gymnasiet lämnade Sverige för en karriär utomlands. Hon började i Barcelona och Centralamerika och hamnade av en spännande slump i USA.

Efter fyra år i New York landade hon slutligen i Berlin. Idag är Maria Director of Marketing på Auto1 som med en värdering på...


Oct 17, 2018

Vad har andning, fina grönsaker, 70-talskök, fotboll och Tv-programmet Vad blir det för mat? gemensamt? Jo - de är alla saker, eller aktiviteter, som vi förknippar med välmående.

Idag bjuder vi på en förhållandevis o-peppig tolkning av välmående (då vi snarare halkar in på avsaknaden av det). Vi pratar om...


Sep 19, 2018

Att säga nej och sätta gränser - så viktigt men så svårt. I veckans avsnitt av Make a living pratar vi om hur man framför ett vänligt men bestämt “nej”, både i privata och professionella sammanhang. Vi pratar även om fällan att “överförklara” sitt nej, samt om att ta ett nej från någon annan.